Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Alien

Titel:
Alien Kostuum Halloween

ARTIKEL:
99.026.000
Productomschrijving: 

Verover de ruimte met ons Alien Kostuum uit onze Verhuur - Een Buitenaardse Sensatie!

Op zoek naar een buitenaards kostuum dat je rechtstreeks naar het hart van het universum brengt? Huur ons Alien Kostuum, dit is precies wat je nodig hebt voor een onvergetelijke transformatie in een buitenaards wezen. Het kostuum omvat een zwart gewaad met brede mouwen en kap, een bijpassend Latex Alien Masker in paars met grote rode ogen, en typische Alien Handen met lange vingers. Dit Alien Pak is onesize en klaar om je ruimteavontuur te beginnen!

Kenmerken:

  • Buitenaardse Authenticiteit: Ons Alien Kostuum is ontworpen voor maximale authenticiteit en vangt de mystieke uitstraling van een buitenaards wezen op perfecte wijze.

  • Compleet Kostuum: Met het gewaad, het masker en de Alien Handen heb je alles wat je nodig hebt voor een totale transformatie in een alien van een andere wereld.

  • Perfect voor Halloween en Themafeesten: Of je nu op zoek bent naar het perfecte Halloween-kostuum of je klaarmaakt voor een themafeest met een ruimte-thema, dit kostuum past perfect bij de gelegenheid.

  • Flexibel en Verhuurbaar: Onze Alien Kostuum Verhuur biedt de flexibiliteit om je kostuum voor één avond te huren en er toch uitzonderlijk uit te zien.

Suggesties voor Gebruik:

  • Halloween Extravaganza: Verander in een wezen uit de diepten van de ruimte en laat mensen sidderen tijdens Halloween.

  • Space-Thema Feesten: Val op en voeg een buitenaards tintje toe aan elk ruimte-thema feest.

  • Film- en Theatervoorstellingen: Voeg een vleugje sci-fi toe aan film- en theaterproducties en laat je publiek versteld staan.

  • Fotoshoots: Creëer gedenkwaardige beelden van je buitenaardse transformatie en deel ze met vrienden en volgers.

Huur nu en stap in de schoenen van een buitenaards wezen voor een nacht vol intergalactische avonturen! Waar wacht je nog op? Ons Alien Kostuum huren kan in maat onesize (M/L).  Zo kun je jezelf transformeren in een mysterieus wezen dat rechtstreeks uit de ruimte lijkt te zijn gekomen.

Price: 
€ 35,00