Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Mister MONKEY

Titel:
Jungle Ringmeester Kostuum

ARTIKEL:
99.009.021
Productomschrijving: 

Laat je innerlijke avonturier ontwaken met het onvergetelijke Jungle Ringmeester Kostuum uit onze verhuur, een meesterwerk van kostuumdesign dat een ongelooflijke combinatie biedt van elegantie en jungle-fantasie. Dit kostuum zal zeker de aandacht trekken en een blijvende indruk achterlaten op elk evenement.

Ons Jungle Ringmeester Kostuum begint met een verbluffend realistisch bovenlijf van een orang-oetang, vervaardigd uit latex en bekleed met zachte oranje vacht, waardoor je jezelf waant in de weelderige jungles van de natuur. Het bijbehorende orang-oetang latex masker met vacht en beweegbare mond voegt een extra laag van realisme en interactie toe aan je verschijning.

Maar dat is nog niet alles! Dit kostuum wordt compleet geleverd met een prachtig uitgewerkte slipjas van een circusdirecteur, witte handschoenen en een stijlvolle hoge hoed. De combinatie van de jungle-elementen en het klassieke circusdirecteurthema maakt dit kostuum tot een uniek meesterwerk dat de perfecte balans vindt tussen avontuur en elegantie.  Getoonde wandelstok of zweep zijn optioneel te krijgen.

Ons Jungle Ringmeester Kostuum huren kan in maat onesize (M/L) en is ontworpen voor comfort en bewegingsvrijheid, zodat je moeiteloos de rol van de jungle-ringmeester kunt aannemen. Dit kostuum is ideaal voor themafeesten, circusvoorstellingen, kostuumwedstrijden of gewoon om een opvallende indruk te maken op elk evenement.

Laat je fantasie de vrije loop en dompel jezelf onder in de mysterieuze wereld van de jungle met dit buitengewone kostuum. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw Jungle Ringmeester Kostuum te huren en bereid je voor op een onvergetelijk avontuur!"

Price: 
€ 40,00