Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Nasty Clown

Titel:
Horror Clown Kostuum Nasty Halloween

ARTIKEL:
99.026.018
Productomschrijving: 

Stap binnen in de wereld van het angstaanjagende met het unieke Horror Clown Kostuum voor Halloween uit onze verhuur. Deze verontrustende horrorclown is een combinatie van een stoere garagist of motorrijder met een gestoorde clown, wat resulteert in een kostuum dat zowel opvallend als huiveringwekkend is.

Het Horror Clown Kostuum bevat een blauwe overall met vuile vegen en een stoer kort leren motorjasje waar kleurige franjes van een oud clownskostuum subtiel in verwerkt zijn. Deze onverwachte mix van stijlen geeft het kostuum een angstaanjagende uitstraling die perfect is voor Halloween.

Belangrijkste kenmerken van ons Horror Clown Kostuum:

  • Unieke Samenstelling: Dit kostuum combineert de ruige stijl van een garagist of motorrijder met de waanzin van een clown, voor een onvergetelijke look.

  • Inclusief Horror Clownmasker: Het kostuum wordt geleverd met een latex Horror Clownmasker naar keuze, waardoor je een griezelige en verontrustende uitstraling kunt creëren.

  • Beschikbaar in maat M/L: Ons Horror Clown Kostuum huren kan in de maat M/L, zodat je je vrij kunt bewegen en indruk kunt maken op elk Halloweenfeest of thema-evenement.

Of je nu indruk wilt maken met je Halloween-kostuum of gewoon op zoek bent naar een outfit die de rillingen over de rug van iedereen stuurt, ons Horror Clown Kostuum heeft het allemaal. Maak een statement op Halloween en laat je duistere kant zien met dit angstaanjagende kostuum. Huur het vandaag nog en bereid je voor op een onvergetelijke nacht vol verschrikking!

Price: 
€ 35,00