Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Mister APE

Titel:
Half Mens Half Aap Kostuum Circus

ARTIKEL:
99.009.020
Productomschrijving: 

Breng de magie van het circus tot leven met het fascinerende Half Mens Half Aap Kostuum uit onze verhuur, een unieke creatie die zowel intrigerend als vermakelijk is. Dit meesterwerk van kostuumdesign combineert het beste van twee werelden en is een ware blikvanger op elk evenement.

Ons Half Mens Half Aap Kostuum omvat een levensecht bovenlijf van een aap met vacht, een indrukwekkend apenmasker gemaakt van latex en voorzien van echt haar, en een zeer beweegbare mond voor een interactieve en dynamische uitstraling. Om de look nog authentieker te maken, bieden we latex handen en latex voeten die je in staat stellen om soepel te bewegen en te handelen als een echte aap.

Wat dit kostuum extra speciaal maakt, is dat je het combineert met een broek van jezelf, waardoor het 'Half Mens' gedeelte ontstaat. Dit geeft je de mogelijkheid om te schitteren als een hybride wezen en de show te stelen op elke circusact, themafeest of Halloween-evenement.

Ons Half Mens Half Aap Kostuum huren kan in onesize (M/L) en is ontworpen voor comfort en bewegingsvrijheid, zodat je moeiteloos kunt performen en entertainen. Het is de ideale keuze voor artiesten die een onvergetelijke indruk willen maken of voor iedereen die op zoek is naar een ongebruikelijk en boeiend kostuum.

Voeg een vleugje mysterie en plezier toe aan je volgende optreden of feest met dit unieke kostuum. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw Half Mens Half Aap Kostuum te huren en maak je klaar om de aandacht te trekken en te verbazen met jouw ongelooflijke circusact of halloweennacht.

Price: 
€ 35,00