Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Goochelaar

Titel:
Goochelaar Kostuum Abracadabra Cape

ARTIKEL:
99.009.008
Productomschrijving: 

Betreed de betoverende wereld van magie en illusie met ons adembenemende Goochelaar Kostuum in onze verhuur! Dit unieke kostuum bestaat uit een donkere Goochelaarscape, bedrukt met mysterieuze sterren en manen voor een magische touch. De cape heeft een verrassende binnenkant in fuchsia stof, waardoor je een onvergetelijke indruk maakt met elke beweging.

Ons Goochelaar Kostuum is compleet met een zwarte broek en een hemdje met speelse rushes, waardoor je eruitziet als een charismatische showmaster. De bijpassende handschoenen en een hoge Goochelhoed voegen een vleugje verfijning toe aan je look, waardoor je klaar bent om het publiek te betoveren.

Of je nu een nostalgisch circusthema viert of jezelf wilt presenteren als een mysterieuze goochelshowmaster, ons Goochelaar Kostuum huren is de perfecte keuze voor elk magisch evenement.

Stap in de rol van een echte goochelaar en laat je publiek versteld staan met ons adembenemende kostuum. Huur vandaag nog en bereid je voor op een onvergetelijke en magische ervaring!

Price: 
€ 35,00