Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Pierrot

Titel:
Pierrot Kostuum Trieste Clown

ARTIKEL:
99.009.014
Productomschrijving: 

Stap in de betoverende wereld van de Pierrot, ook wel bekend als de trieste of nostalgische clown, met ons prachtige Pierrot Kostuumverhuur! Dit unieke kostuum is geïnspireerd op de klassieke Pierrot-look en zal je transformeren in een charmante en ontroerende figuur.

Ons Pierrot Kostuum bestaat uit een elegante tuniek in de kleuren rood, zwart en wit, met drie grote witte ponpons aan de voorkant voor een speelse touch. De mouwen zijn voorzien van een stijlvol ruitmotief in zwart en wit, wat een nostalgisch element toevoegt aan je outfit.  Afgewerkt met een zwart of rood bolhoedje.

Een grote kraag en een rode broek completeren de look, terwijl de witte aanpassende handschoenen een vleugje verfijning toevoegen.

Dit Pierrotkostuum huren kan in maat M/L en biedt een comfortabele pasvorm voor diverse lichaamstypes.

Of je nu een circusact opvoert, een mimeact uitvoert of de straten betovert met je theatervoorstelling, ons Pierrot Kostuum is de perfecte keuze voor het creëren van een unieke en gedenkwaardige uitstraling.

Voeg een extra vleugje authenticiteit toe met onze optionele schoenen (15 € extra) om je look helemaal af te maken.

Huur vandaag nog ons prachtige Pierrot Kostuum en laat je innerlijke clown schitteren in elke voorstelling, circusact of straattheater. Bereid je voor op een betoverende ervaring die het publiek zal raken en ontroeren!

Price: 
€ 35,00