Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Sterke man

Titel:
Sterke Man Spandex Kostuum

ARTIKEL:
99.009.018
Productomschrijving: 

Stap in de arena van het circus met ons indrukwekkende "Sterke Man" Spandex Kostuumverhuur! Dit unieke kostuum uit één stuk zal je transformeren in de gespierde en stoere "Sterke Man" die het publiek zal betoveren.

Ons "Sterke Man" Spandex Kostuum bestaat uit een rood kort gespierd sportbroekje en een gespierd bovenlijf, compleet met nostalgische tatoeages voor een authentieke look. Het nauwsluitende en flatterende spandex materiaal geeft je een imposante uitstraling, terwijl je je vrij kunt bewegen om je krachtige kunsten te vertonen.

Dit Sterke Man Spandex kostuum huren kan in maat S/M en biedt een comfortabele pasvorm voor verschillende lichaamstypes. Het is de ideale keuze voor volwassenen die zich willen vermommen als de klassieke "Sterke Man" van het circus.

Of je nu een circusact opvoert, een themafeest bijwoont of gewoon een unieke look wilt creëren, ons "Sterke Man" Spandex Kostuum zal je helpen om het publiek te verbazen en te vermaken.

Laat je innerlijke krachtpatser stralen en huur vandaag nog ons opvallende "Sterke Man" Spandex Kostuum. Bereid je voor om indruk te maken op elk evenement met je gespierde verschijning en onvergetelijke circusact!

Price: 
€ 30,00