Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Clown met Streepjes

Titel:
Clownskostuum in bonte kleuren

ARTIKEL:
99.009.002
Productomschrijving: 

Verbreed je glimlach en breng vreugde met ons opvallende Clownskostuum in verhuur. Dit kleurrijke kostuum is perfect voor clownsoptredens, circusevenementen, fotoshoots en kinderfeestjes, waar je jong en oud zult vermaken met je komische acts.

Het kostuum bestaat uit een groene wijde clownsbroek, die zorgt voor een speelse uitstraling. Daarboven draag je een gele gilet met grote rode strik, die je look een vrolijke en ondeugende twist geeft. Het clownsjasje, in bonte regenboogkleuren, maakt je outfit helemaal compleet en laat je schitteren als een echte clown.

Houd er rekening mee dat de schoenen en pruik niet inbegrepen zijn bij het kostuum, maar deze zijn wel verkrijgbaar in onze winkel. Kies uit een breed assortiment pruiken en kleurrijke clownsschoenen om je clownskostuum helemaal af te maken en je publiek te betoveren.

Ons Clownskostuum huren kan in maat M/L en is gemaakt van hoogwaardige materialen voor een comfortabele pasvorm en duurzaamheid. Het is ontworpen om je vrij te laten bewegen terwijl je grappen maakt en de show steelt.

Verspreid vreugde en breng een lach op ieders gezicht met ons Clownskostuum. Huur vandaag nog en maak van elk evenement een feestelijke en onvergetelijke ervaring.

Price: 
€ 35,00