Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Rode Clown

Titel:
Clown Kostuum Rood Wit

ARTIKEL:
99.009.017
Productomschrijving: 

Stap in de vrolijke wereld van de clowns met ons opvallende Rode Clownkostuumverhuur! Dit unieke kostuum bestaat uit een speelse oversized rode broek, een charmant rood hemd met sierlijke rushes en een prachtig uitgewerkte oversized rood-witte clownsjas.  Schoenen en pruik niet inbegrepen, maar wel verkrijgbaar in onze winkel.

Ons Rode Clownkostuum huren kan in maat M/L, waardoor het comfortabel past bij verschillende lichaamstypes. Het is perfect voor volwassenen die zich willen hullen in de komische en kleurrijke uitstraling van een echte clown.

De combinatie van de rode broek, het hemd met rushes en de opvallende rood-witte clownsjas zorgt ervoor dat je eruitziet als een betoverende en grappige clown die jong en oud kan vermaken.

Of je nu een kinderfeestje opvrolijkt, een straattheater act verzint, een circusvoorstelling geeft of gewoon een komische noot wilt toevoegen aan een speciaal evenement, ons Rode Clownkostuum zal zeker de show stelen en je publiek in lachen laten uitbarsten.

Laat je innerlijke clown schitteren en maak je klaar om de harten te veroveren van iedereen die je ontmoet met ons levendige Rode Clownkostuum. Huur het vandaag nog en maak je klaar voor een onvergetelijke en lachwekkende ervaring op elk feest of evenement!

Price: 
€ 35,00