Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Zotte Clown

Titel:
Clownspak Popov

ARTIKEL:
99.009.010
Productomschrijving: 

Duik in de wondere wereld van de clowns met ons levendige Clownkostuumverhuur! Dit unieke kostuum bevat een prachtige groene oversized clownsbroek en een kleurrijke grote oversized clownsjas met een speelse ruitprint en typische grote knopen. Het hemd met sierlijke rushes voegt een charmante en grappige twist toe aan je uitstraling.

Ons Clownkostuum huren kan onesize (L/XL) en biedt een comfortabele pasvorm voor diverse lichaamstypes. Laat je fantasie de vrije loop en geef je eigen draai aan het karakter van de clown, om zo jong en oud te vermaken en te laten lachen.

Hoewel clownschoenen en pruik niet bij de prijs zijn inbegrepen, kan je ze eenvoudig toevoegen om je clownlook helemaal af te maken.

Of je nu een kinderfeestje opvrolijkt, een bedrijfsevenement kleur geeft, of gewoon een extra dosis humor wilt toevoegen aan een speciale gelegenheid, ons Clownkostuum is de ideale keuze om plezier en vreugde te verspreiden.

Laat de clown in jezelf schitteren met ons sprankelende Clownkostuum. Huur het nu en maak je klaar om een onvergetelijke indruk achter te laten terwijl je jong en oud betovert met je komische talenten!

 

 

 

 

.

Price: 
€ 35,00