Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Circusdirecteur

Titel:
Circus directeur Kostuum Ringmeester

ARTIKEL:
99.009.001
Productomschrijving: 

Stap in de fascinerende wereld van het circus met ons Circusdirecteur Kostuum voor verhuur. Dit opvallende kostuum is perfect voor themafeesten, carnaval en andere gelegenheden waar je de show wilt stelen als de charismatische leider van het circus.

Het kostuum bestaat uit een witte broek en een witte gilet, die zorgen voor een klassieke en stijlvolle uitstraling. De eyecatcher van dit kostuum is de typische Ringmeesterjas in rood, blauw en wit, compleet met epauletten en gouden versieringen. Deze jas geeft je een authentieke circusdirecteur-look die gegarandeerd indruk maakt.

Om je look compleet te maken, wordt het kostuum geleverd met een zwarte hoge buishoed, waarmee je direct herkenbaar bent als de charmante circusdirecteur. Voor een extra touch kun je ervoor kiezen om laarzen toe te voegen aan je outfit (+15 €).

Ons Circusdirecteur Kostuum huren kan in maten S, M en L, zodat je de perfecte pasvorm kunt vinden. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen met oog voor detail, zodat je er fantastisch uitziet tijdens je optreden als circusdirecteur.

Stap in de spotlights en domineer het circus met ons Circusdirecteur Kostuum. Huur vandaag nog en zet een onvergetelijke show neer als de meester van het circus.

Price: 
€ 40,00