Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Grijs Helm Ridder EVA

Titel:
Grijze Helm Ridder EVA

ARTIKEL:
52170
Productomschrijving: 

Stap terug in de middeleeuwen en dompel jezelf onder in de wereld van ridders en kastelen met onze ridderhelm voor volwassenen. Deze grijze helm, gemaakt van hoogwaardig EVA-materiaal, voegt een stoere en authentieke touch toe aan je ridderkostuum.

Onze ridderhelm is zorgvuldig vervaardigd met oog voor detail en is ontworpen voor optimaal comfort. Het lichte gewicht van het EVA-materiaal zorgt ervoor dat je je vrij kunt bewegen tijdens je ridderlijke avonturen.

Of je nu een themafeest, een historisch evenement of een kostuumwedstrijd bijwoont, deze ridderhelm maakt je outfit compleet en laat je eruitzien als een echte krijger. Het grijze ontwerp geeft een klassieke uitstraling, terwijl de helm je beschermt en je het gevoel geeft dat je rechtstreeks uit de middeleeuwen komt.

De ridderhelm symboliseert moed en dapperheid, en met deze helm op je hoofd ben je klaar om elke uitdaging aan te gaan. Het grijze kleurenschema voegt een vleugje mysterie en kracht toe aan je ridderlijke verschijning.

Bestel vandaag nog onze ridderhelm voor volwassenen in grijs EVA-materiaal en betreed de wereld van de ridders. Laat je innerlijke krijger ontwaken en maak je klaar voor epische avonturen in je ridderkostuum.

€ 4,50

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: