Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Pruik Barok Historisch Blond Jolanda

Titel:
Pruik Barok Historisch Blond Jolanda

ARTIKEL:
K6244
Productomschrijving: 

Verwerf de Klassieke Schoonheid van de 18e Eeuw met de "Jolanda" Blonde Barok Pruik

Ontdek de tijdloze elegantie van de 18e eeuw met onze "Jolanda" Blonde Barok Pruik, een must-have voor liefhebbers van historische re-enactments en themafeesten. Geïnspireerd door iconische dames zoals Mademoiselle de Pompadour en Marie Antoinette, biedt deze pruik een authentieke weergave van de verfijnde kapsels uit die periode.

Kenmerken van de "Jolanda" Blonde Barok Pruik

  • Stijl en Ontwerp: Deze pruik bootst het klassieke opgestoken kapsel van de Barok na, met een hoogte die subtiel varieert tussen de 5 en 8 cm, perfect voor een gebalanceerde en elegante look.
  • Kleur: De prachtige blonde tint van de pruik versterkt het aristocratische karakter en maakt het een opvallende toevoeging aan elke historische garderobe.
  • Authenticiteit: Ontworpen met een oog voor historische details, is de "Jolanda" pruik ideaal voor het nabootsen van beroemde 18e-eeuwse figuren, waardoor het een uitstekende keuze is voor theaterproducties, historische films, en kostuumfeesten.

Ideaal voor Historische Vertolkingen

De "Jolanda" Blonde Barok Pruik is perfect voor het uitbeelden van adellijke dames uit de Barokperiode:

  • Re-enactments en Theatrale Producties: Breng historische nauwkeurigheid in je voorstellingen met deze prachtig vormgegeven pruik die de grandeur van het Barok tijdperk uitstraalt.
  • Themafeesten en Speciale Evenementen: Of je nu een evenement bijwoont dat gewijd is aan de Franse geschiedenis of deelneemt aan een luxe gemaskerd bal, deze pruik zal zeker de aandacht trekken en bewondering wekken.

Kwaliteit en Comfort

De "Jolanda" pruik is gemaakt van hoogwaardige synthetische vezels die zowel duurzaamheid als een natuurlijke uitstraling bieden. De constructie van de pruik zorgt voor comfort tijdens langdurig dragen, waardoor het een uitstekende keuze is voor evenementen die de hele dag duren.

Waar Te Koop?

Bezoek onze website om de "Jolanda" Blonde Barok Pruik aan te schaffen en je te verzekeren van een authentieke en stijlvolle aanvulling op je historische kostuumcollectie. Ideaal voor acteurs, historici, en mode-liefhebbers die een stukje geschiedenis willen herbeleven. Bestel nu en stap terug in de tijd met de elegante en opvallende "Jolanda" pruik!

€ 18,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: