Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

pruik pijpenkrullen blond

Titel:
pruik pijpenkrullen blond nicky

ARTIKEL:
39132D
Productomschrijving: 

Ontdek de Elegante "Nicky" Pruik: Een Blonde Pruik met Pijpenkrullen.  Ben je op zoek naar de perfecte aanvulling op je verfijnde kostuum of karakter? De "Nicky" pruik, een prachtige blonde pruik met sierlijke pijpenkrullen, biedt een klassieke uitstraling die ideaal is voor het portretteren van geraffineerde en aristocratische personages. Deze elegante pruik is perfect voor het toevoegen van een authentieke touch aan Victoriaanse, Barokke of Rococo kostuums.

Kenmerken van de "Nicky" Pruik

  • Kleur en Stijl: Uitgevoerd in een lichte blonde tint, weerspiegelt deze pruik natuurlijk licht en benadrukt de fijne details van de krullen. De pijpenkrullen zijn zorgvuldig gemaakt om een volle en gelaagde look te bieden die de aandacht trekt.
  • Lengte en Textuur: De pruik valt net iets verder dan de schouders, waardoor het een luxueuze en elegante uitstraling krijgt. De krullen starten vanuit een middenlijn, wat een symmetrische en geordende vorm geeft aan het kapsel.
  • Veelzijdigheid: "Nicky" is niet alleen perfect voor het nabootsen van historische figuren, maar ook ideaal voor moderne settings waar een vleugje klasse en verfijning gewenst is.

Ideaal voor Historische en Thematische Evenementen

De "Nicky" pruik is een uitstekende keuze voor een breed scala aan evenementen:

  • Victoriaanse Kapsels: Deze pruik past naadloos bij Victoriaanse outfits, en voegt een essentieel element toe voor authentieke periodieke reproducties.
  • Barok en Rococo Personages: Versterk de opulentie en extravagantie van Barokke en Rococo kostuums met deze prachtige blonde pruik.

Duurzaam en Comfortabel

Vervaardigd met hoogwaardige synthetische vezels, biedt de "Nicky" pruik niet alleen een natuurlijke uitstraling, maar is ook duurzaam en geschikt voor langdurig gebruik. De pruik is ontworpen voor comfort, waardoor je hem urenlang kunt dragen zonder ongemak.

Waar Te Koop?

Bezoek onze website om meer te leren over de "Nicky" pruik en om je bestelling te plaatsen. Perfect voor theaterproducties, cosplay, historische evenementen en meer. Bestel vandaag nog en breng je historische of thematische karakter tot leven met de "Nicky", een prachtige blonde pruik met pijpenkrullen die stijl en historische nauwkeurigheid belooft!

€ 16,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: