Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

pruik pijpenkrullen bruin nicky

Titel:
Pruik pijpenkrullen bruin nicky

ARTIKEL:
39132I
Productomschrijving: 

Ontdek de "Nicky" Pruik in Donkerbruin: Een Chique Donkerbruine Pruik met Pijpenkrullen.  De donkerbruine "Nicky" pruik is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een stijlvolle en elegante uitstraling. Met zijn diepe, rijke tint en sierlijke pijpenkrullen biedt deze pruik een klassieke look die perfect is voor het vertolken van verfijnde personages. Of het nu gaat om een historisch toneelstuk, een themafeest of een cosplay-evenement, de "Nicky" pruik in donkerbruin voegt een vleugje klasse en authenticiteit toe aan elk kostuum.

Kenmerken van de Donkerbruine "Nicky" Pruik

  • Kleur en Stijl: De luxueuze donkerbruine kleur van de pruik zorgt voor een natuurlijke en aantrekkelijke look, terwijl de pijpenkrullen het een vol en dynamisch uiterlijk geven.
  • Lengte en Textuur: Deze pruik valt net iets voorbij de schouders, en biedt zo een elegante en tijdloze uitstraling. De pijpenkrullen starten vanuit een middenlijn, wat de pruik een georganiseerd en symmetrisch profiel geeft.
  • Veelzijdigheid: De "Nicky" pruik is ideaal voor het nabootsen van historische figuren of voor gebruik bij moderne evenementen waar een geraffineerd kapsel gewenst is.

Perfect voor Diverse Rollen en Gelegenheden

De donkerbruine "Nicky" pruik is een uitstekende keuze voor uiteenlopende rollen:

  • Victoriaanse Kapsels: De diepe, donkere kleur en de elegante krullen zijn perfect voor Victoriaanse en andere historische kostuums, waarbij de pruik een essentieel element toevoegt voor een authentieke uitstraling.
  • Barok en Rococo Personages: Voeg een luxueuze touch toe aan je Barok- of Rococo-outfit met deze prachtige donkerbruine pruik. De rijke kleur en de weelderige krullen versterken de opulentie van dergelijke kostuums.

Duurzaam en Comfortabel

Gemaakt van hoogwaardige synthetische materialen, biedt de "Nicky" pruik niet alleen een realistische look maar is ook duurzaam en comfortabel voor langdurig gebruik. De pruik is ontworpen om gemakkelijk te onderhouden en biedt langdurig comfort, ideaal voor uitgebreide draagsessies.

Waar Te Koop?

Bezoek onze website om de donkerbruine "Nicky" pruik te ontdekken en te bestellen. Perfect voor theaterproducties, cosplay, historische re-enactments, en meer. Bestel vandaag nog en geef je personage een extra dimensie van stijl en klasse met onze donkerbruine pruik met pijpenkrullen!

€ 16,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: