Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

pruik pijpenkrullen ros nicky

Titel:
Pruik Pijpenkrullen Acajou Ros Nicky

ARTIKEL:
39132C
Productomschrijving: 

Maak Kennis met de "Nicky" Pruik in Acajou/Ros: Een Luxueuze Pruik met Pijpenkrullen.  Zoek je een pruik die zowel karakter als kleur toevoegt aan je uitstraling? De "Nicky" pruik in acajou/ros is een unieke keuze die een rijke, diepe tint combineert met de elegante stijl van pijpenkrullen. Deze pruik is perfect voor het creëren van opvallende personages en voegt een vleugje luxe toe aan zowel historische als moderne kostuums.

Eigenschappen van de Acajou/Ros "Nicky" Pruik

  • Kleur en Stijl: De prachtige acajou/ros tint geeft een warme en uitnodigende uitstraling, terwijl de sierlijke pijpenkrullen de pruik een vol en dynamisch uiterlijk geven.
  • Lengte en Textuur: Deze pruik valt iets verder dan de schouders, waardoor een elegante en verfijnde look ontstaat. De krullen, beginnend vanuit een middenlijn, zorgen voor een geordend en symmetrisch kapsel.
  • Veelzijdigheid: Ideaal voor het vertolken van geraffineerde personages in Victoriaanse, Barokke, of Rococo scènes, maar ook geschikt voor theatrale producties of themafeesten die een uniek en opvallend kapsel vereisen.

Perfect voor Diverse Rollen en Gelegenheden

De acajou/ros "Nicky" pruik is een uitstekende keuze voor een scala aan rollen:

  • Victoriaanse Kapsels: De diepe kleur en elegante krullen maken deze pruik ideaal voor Victoriaanse personages, waarbij het zorgt voor een authentiek en stijlvol element.
  • Barok en Rococo Karakters: Versterk de rijke uitstraling van Barok- en Rococo-outfits met deze opvallende pruik, die zowel luxe als historische nauwkeurigheid uitstraalt.

Duurzaam en Comfortabel

Gemaakt van premium synthetische vezels, biedt de "Nicky" pruik een realistische uitstraling die duurzaamheid en comfort combineert. Het is ontworpen voor langdurig gebruik en eenvoudig onderhoud, perfect voor frequent dragen bij diverse gelegenheden.

Waar te Koop?

Ontdek de acajou/ros "Nicky" pruik op onze website en plaats vandaag nog je bestelling. Ideaal voor acteurs, cosplayers en liefhebbers van historische kledij die een unieke, stijlvolle en kwalitatieve toevoeging aan hun kostuum zoeken. Bestel nu en geef je personage een extra dimensie met deze schitterende pruik met pijpenkrullen in een betoverende acajou/ros kleur!

€ 17,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: