Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Pruik Barok Mozart Wit

Titel:
Pruik Barok Mozart Wit

ARTIKEL:
39541
Productomschrijving: 

Ontdek de Elegantie van de "Mozart" Barok Pruik in Wit: Ideaal voor Historische Karakters

Breng de grandeur van de Barok en Rococo periodes tot leven met onze "Mozart" pruik. Deze authentieke mannenpruik, perfect voor het portretteren van figuren zoals markiezen, lakeien en de beroemde componist Wolfgang Amadeus Mozart, is een essentiële toevoeging aan elke historische kledingcollectie. Het witte, sluik naar achteren gekamde haar, gebonden in een staart, weerspiegelt de stijl en etiquette van de 18e eeuw.

Kenmerken van de "Mozart" Barok Pruik

  • Stijl en Ontwerp: Deze pruik toont het typische mannenkapsel uit de Barok of Rococo periode met sluik haar dat strak naar achteren is gekamd en eindigt in een nette witte staart.
  • Kleur: De schitterende witte kleur van de pruik benadrukt de historische nauwkeurigheid en voegt een element van aristocratische distinctie toe.
  • Authenticiteit: Ideaal voor het uitbeelden van bekende historische figuren zoals Mozart, deze pruik helpt acteurs en liefhebbers van geschiedenis om zich echt in te leven in hun rol.

Perfect voor Theatrale en Thematische Evenementen

De "Mozart" pruik is niet alleen geschikt voor theaterproducties en historische re-enactments, maar ook voor themafeesten waarbij een gedetailleerde en authentieke uitstraling vereist is:

  • Theater en Film: Essentieel voor producties die de 18e eeuw verkennen, deze pruik helpt bij het creëren van een overtuigende en realistische voorstelling van personages uit die tijd.
  • Historische Evenementen en Cosplay: Draag de "Mozart" pruik om een extra laag van authenticiteit toe te voegen aan je kostuum, perfect voor evenementen zoals historische festivals of cosplay.

Kwaliteit en Comfort

Vervaardigd uit hoogwaardige synthetische vezels, biedt de "Mozart" pruik niet alleen een realistische uitstraling maar is ook ontworpen voor comfortabel langdurig dragen. De pruik is gemakkelijk te onderhouden, wat zorgt voor duurzaamheid en betrouwbaarheid bij meerdere gebruiken.

Waar Te Koop?

Bezoek onze website om de "Mozart" Barok Pruik in wit aan te schaffen. Of je nu een acteur bent, een geschiedenisliefhebber of een deelnemer aan een themafeest, deze pruik zal zeker bijdragen aan een memorabele en authentieke ervaring. Bestel nu en vertolk je historische personage met de juiste flair en nauwkeurigheid!

€ 15,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: