Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Pruik Joker Suicide Squad

Titel:
Pruik Joker Suicide Squad Gifgroen

ARTIKEL:
332849
Productomschrijving: 

Betreed de duistere wereld van de misdaad met onze Joker Pruik in de Suicide Squad-versie! Deze pruik is geïnspireerd op het iconische personage en heeft stijlvol gifgroen haar, net zoals je hebt gezien in de films. Of je nu van plan bent om indruk te maken op Halloween of een opvallende verschijning wilt zijn op een Bekende Figuren Feestje, deze pruik is absoluut een must-have.

Kenmerken:

  • Authentieke weergave: Onze Joker Pruik in de Suicide Squad-versie is zorgvuldig ontworpen om de kenmerkende stijl van het personage vast te leggen, met levendig gifgroen haar dat direct in het oog springt.

  • Eenvoudige metamorfose: Trek deze pruik op en transformeer jezelf moeiteloos in de beruchte Joker, klaar om chaos te veroorzaken en intriges te wekken.

  • Hoogwaardige kwaliteit: Gemaakt van duurzaam materiaal, garandeert deze pruik comfort en duurzaamheid, zodat je er langdurig van kunt genieten.

  • Geschikt voor alle gelegenheden: Of het nu Halloween is, een kostuumfeest, of een Bekende Figuren Feestje, deze pruik is veelzijdig en past perfect bij elke gelegenheid.

Laat je innerlijke schurk los en verander in de beruchte Joker uit de Suicide Squad met onze Joker Pruik! Bestel vandaag nog en bereid je voor op een avond vol onvoorspelbare gebeurtenissen.

Koop nu en word de ster van elke duistere bijeenkomst!  Aarzel niet langer! Met onze Joker Pruik in de Suicide Squad-versie zul je zeker de show stelen op Halloween of tijdens je volgende Bekende Figuren Feestje. Bestel nu en laat de chaos beginnen!

€ 12,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Niet op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: