Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Not Art The Clown Latex Mask

Titel:
Not Art The Clown Latex Mask met Bolhoed

ARTIKEL:
03294
Productomschrijving: 

Op zoek naar het perfecte accessoire om een mysterieuze en enigmatische uitstraling te creëren? Ontdek onze Bolhoed met Latex Harlekijn Masker in zwart en wit! Dit intrigerende en onmiskenbaar Harlekijn-masker heeft een wit gezicht met zwarte lippen, een zwarte stip op de neus en de kenmerkende belijning van een trieste clown, wat doet denken aan kunstwerken die perfect passen bij Halloween.

De combinatie van de Bolhoed en het Latex Harlekijn Masker voegt een vleugje mysterie toe aan je look en biedt verschillende mogelijkheden voor gebruik:

  1. Halloween Kostuum: Transformeer jezelf in een intrigerende en enge Halloween-figuur met dit masker en de bijpassende bolhoed.

  2. Themafeesten: Maak een blijvende indruk op themafeesten zoals circusfeesten, carnaval of masquerade-ballen door dit masker te dragen als een opvallend en uniek accessoire.

  3. Theatrale Optredens: Gebruik dit masker en de bolhoed voor theatervoorstellingen, optredens of podiumkunsten waarbij een mysterieuze en clowneske uitstraling vereist is.

  4. Fotografie en Kunstprojecten: Voeg dit intrigerende masker en de bolhoed toe aan fotoshoots of kunstprojecten om een diepere betekenis en symboliek in je beelden te brengen.

Dit Bolhoed met Latex Harlekijn Masker in zwart en wit is een perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een uniek en intrigerend accessoire dat de grenzen tussen kunst en Halloweenverkleding vervaagt. Het brengt een vleugje mysterie en theater naar je look, waardoor je opvalt op elke gelegenheid. Bestel vandaag nog en maak je klaar om te schitteren in dit fascinerende Harlekijn-masker en bijpassende bolhoed!

€ 19,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: