Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Zwarte Gothic Halsketting met Paarse Edelstenen

Titel:
Zwarte Gothic Halsketting met Paarse Edelstenen

ARTIKEL:
2969V
Productomschrijving: 

Betreed de mysterieuze wereld van gothic elegantie met onze zwarte gothic halsketting, versierd met paarse edelstenen. Deze opvallende ketting, gevormd uit kleinere zwarte edelsteentjes, begint hoog in de hals en omarmt je als een choker, waardoor het een gedurfde en verleidelijke uitstraling heeft. De vijf grote paarse edelstenen vormen het hoogtepunt van deze ketting en voegen een vleugje koninklijke pracht toe aan je look.

Deze gothic halsketting is de ideale finishing touch voor een boosaardige koningin, een donkere heksen- of vampierpersonage, of voor iedereen die op zoek is naar een mysterieuze en verleidelijke uitstraling.

Belangrijkste kenmerken:

  • Intrigerend Ontwerp: Het ontwerp van deze ketting is zowel opvallend als fascinerend, met zijn choker-stijl en opvallende paarse edelstenen.

  • Duurzaamheid en Stijl: Gemaakt om te imponeren en langdurig te dragen, zodat je keer op keer kunt schitteren.

  • Veelzijdigheid: Geschikt voor kostuumfeesten, cosplay, gotische mode, fotoshoots en andere speciale gelegenheden.

Met deze zwarte gothic halsketting maak je een krachtig fashion statement en voeg je een vleugje mysterie toe aan je uitstraling. Transformeer jezelf in een koninklijke duistere schoonheid met deze unieke accessoire. Bestel de jouwe vandaag nog en laat je innerlijke koningin of heks stralen!

€ 12,50

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: