Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Wandelstok Dracula Cane Klauw Plastic

Titel:
Wandelstok Dracula Cane Klauw Plastic

ARTIKEL:
E115174
Productomschrijving: 

Voeg een vleugje mysterie en elegantie toe aan je kostuum met onze Wandelstok Dracula Cane Plastic. Deze prachtige wandelstok is niet alleen een accessoire, maar een statement van verfijning en duistere charme.

Met een hoogte van 105 cm straalt deze zwarte plastic wandelstok grootsheid uit. Aan het hoofdeinde van de stok bevindt zich een goudkleurige klauw die een doorschijnende bol vasthoudt. Het geheel heeft een magische uitstraling, balancerend tussen goed en kwaad, wat perfect is voor elke Dracula Gentleman of sinistere edelfiguur.

Deze wandelstok voegt een onmiskenbare flair toe aan je kostuum en tilt je verschijning naar een hoger niveau. Of je nu van plan bent om te schitteren op een Halloweenfeest, een kostuumgala bijwoont, of gewoon je eigen stijl wilt tonen, deze wandelstok is het ideale accessoire.

Met zijn tijdloze design en verfijnde details zal onze Wandelstok Dracula Cane Plastic je onderscheiden van de rest en een onvergetelijke indruk achterlaten op iedereen die je ontmoet.

Wacht niet langer en voeg een vleugje magie en mysterie toe aan je kostuum met deze prachtige wandelstok. Bestel hem vandaag nog en maak je klaar om de aandacht te trekken en bewondering te oogsten.

€ 8,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Niet op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: