Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Mini Tophat Freaky Circus

Titel:
Mini Tophat Freaky Circus

ARTIKEL:
26677
Productomschrijving: 

Creëer een unieke en opvallende look met onze Mini Tophat op diadeem in het thema van Freaky Circus!

Bij Kostuum en Karamel hebben we het perfecte accessoire om je Freaky Circus Girl Look of Skull Day of the Death Ensemble compleet te maken: een Mini Tophat op een comfortabele diadeem.

Onze Mini Tophat in het Freaky Circus thema is ontworpen om de aandacht te trekken en je stijl naar een hoger niveau te tillen. Het hoedje is versierd met excentrieke details en patronen die perfect passen bij een freaky circus- of Skull Day of the Death-thema.

Of je nu naar een themafeest, Halloweenfeest of een ander speciaal evenement gaat, deze Mini Tophat voegt een eigenzinnig en speels element toe aan je outfit. Het is het ultieme accessoire om je look te transformeren en een onvergetelijke indruk te maken.

Dankzij de comfortabele diadeem kun je de Mini Tophat moeiteloos dragen, terwijl de stevige constructie ervoor zorgt dat hij de hele avond op zijn plaats blijft zitten.

Maak je klaar om de show te stelen met onze Mini Tophat op diadeem in het Freaky Circus thema. Bestel vandaag nog en creëer je eigen unieke en intrigerende stijl!

€ 12,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Niet op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: