Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Grijs Demon Halfmasker met grote hoorns

Titel:
Grijs Demon Halfmasker met grote hoorns

ARTIKEL:
08483
Productomschrijving: 

Wil je indruk maken met een huiveringwekkende demonische verschijning? Ons Demon Halfmasker met Grote Donkere Hoorns is de ideale keuze voor jou! Dit indrukwekkende halfmasker is gemaakt van stevig voorgevormd plastic en is donkergrijs gelakt voor een sinistere uitstraling. De grote zwarte hoorns en de unieke details op het voorhoofd, die lijken op een combinatie van schubben en veren, zorgen voor een extra angstaanjagend effect.

Kenmerken van het Demon Halfmasker:

  • Uitstekende pasvorm: Het masker zit comfortabel op het gezicht en laat de mond vrij, zodat je zonder problemen kunt praten en ademen.
  • Hoogwaardige materialen: Gemaakt van stevig plastic voor langdurig gebruik, met een elastische band aan de achterkant voor een stevige bevestiging.
  • Unieke details: Het voorhoofd van het masker is voorzien van schub- en veerachtige elementen, wat de demonische uitstraling versterkt.
  • Perfect voor verkleedfeesten: Of je nu een demon, monster of een andere duistere creatie wilt zijn, dit masker maakt je outfit compleet.

Transformeer jezelf in een angstaanjagende demon met dit unieke halfmasker en steel de show op elk evenement! Bestel nu en laat jouw demonische kant zien.

€ 29,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: