Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Pruik zombie Grijs Wild

Titel:
Pruik zombie Grijs Wild

ARTIKEL:
25359
Productomschrijving: 

Stap in de duistere wereld van ondoden en zombiehorror met onze Grijze Zombie Pruik. Deze pruik heeft een kort, wild en grijzend kapsel dat perfect is om een 'dode' of zombie-look te creëren. Met de juiste make-up op je gezicht ben je helemaal klaar voor elk Halloweenfeest, spookhuis of griezelige evenement.

Deze pruik is ontworpen om je een onmiskenbaar angstaanjagende uitstraling te geven. Het grijze en warrige kapsel geeft je het uiterlijk van een ondode die net is opgestaan uit het graf, klaar om de levenden te achtervolgen. Of je nu van plan bent om als zombie over straat te dwalen, of gewoon een griezelig personage wilt belichamen, deze pruik voegt een dosis horror en spanning toe aan je look.

Gemaakt van hoogwaardige materialen en comfortabel om te dragen, is deze pruik de perfecte aanvulling op je Halloweenkostuum. Het is een geweldige keuze voor zowel ervaren cosplayers als beginners die een onvergetelijke indruk willen maken.

Bestel vandaag nog en maak je klaar om te schitteren als een angstaanjagende zombie op elk Halloweenfeest of horror evenement. Wees er snel bij, want deze Grijze Zombie Pruik is een must-have voor elke liefhebber van het bovennatuurlijke en het enge.

€ 15,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Niet op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: